PIZZA SERVICE KESSEL-LO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 655 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Kessel-Lo. Meer weten? Ontdek meer

17 jun 2024 om 23:38 I ordered my pizza over an hour in advance at a scheduled time. It took 40 minutes longer to deliver than was shown on the tracker. My food had been on the way for over half an hour when it takes them less than 10 minutes to get here. Love the pizza
16 jun 2024 om 22:11 Alles was in orde
12 jun 2024 om 9:29 Te laat en koud
7 jun 2024 om 10:45 Afhaling: Volgens Takeaway duurt het 30 minuten voor je de pizza kan afhalen. De Pizza is echter na 10-15 min al klaar. Negeer de timer op Takeaway als je geen koude pizza wil :-)
3 jun 2024 om 0:44 Delivery time supposted be 30 minutes (that was written on the website), actual delivery time was in 20 minutes plus delivery person was friendly
29 mei 2024 om 21:52 Ik was ni thuis, mijn broer heeft het aangenomen
27 mei 2024 om 10:42 12 grote pizza's die warm geleverd werden door 2 vriendelijke koeriers. En iedereen vond ze lekker!
25 mei 2024 om 19:01 Superlekkere spaghetti van de chef, heel warm en snel bezorgd. Absolute aanrader.
24 mei 2024 om 20:45 Sympathieke koerier en overheerlijke pizza’s. Mvg wim