PIZZA SERVICE KESSEL-LO

PIZZA SERVICE KESSEL-LO Pizza Service Kessel-Lo

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Service Kessel-Lo. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 20:18 Had op voorhand een uur gekozen waarop ik de levering wou, en de pizza's waren er perfect 2 minuten vroeger dan gevraagd. Nog steeds warm, lekker, en de perfecte grootte.
25 mei 2022 om 21:08 Lekkere pizza, had levering gevraagd om 19u en stipt optijd geleverd! Aanrader!
23 mei 2022 om 0:27 Best pizza!!
21 mei 2022 om 0:53 Top
18 mei 2022 om 0:07 Excellent!!
15 mei 2022 om 22:30 Pizza was awesome, but the delivery guy was annoyed that he had to call me on my french number, although i had given the room no and he could have buzzed.
15 mei 2022 om 15:10 Excellent pizzas, came right on time.
12 mei 2022 om 22:59 Het heeft nu eens echt gesmaakt. Beter dan verwacht. Super !
11 mei 2022 om 22:10 Lekkere en goedkope pasta, vriendelijke bezorger en niet duur
9 mei 2022 om 1:58 De livreur is onbeleefd hij schreeuwde en bleef bellen terwijl mijn huisdeur open was, gewoon omdat ik mijn tijd nam om mijn geld te gaan halen.
7 mei 2022 om 14:16 lekkere pizza’s Snelle service En super vriendelijk
2 mei 2022 om 12:09 Lekkere, hete pizza, snelle bezorging